Non é un segredo para ninguén que cada terceiro home se enfronte ao problema de debilitar a potencia. Principalmente entre os 30 e os 55 anos, de media, o 35% "sente" por si mesmos o que é unha erección débil e unha disfunción eréctil. Polo tanto, é necesario coñecer as causas de aparición, os métodos de prevención e tratamento.
Primeiro de todo, é importante escoller a comida axeitada. Ao final, moitos produtos que melloran a potencia:
- dispoñible en casa;
- son útiles non só para o sistema xenitourinario, senón tamén para todo o organismo no seu conxunto;
- proporcionar o subministro de vitaminas esenciais, micro e macroelementos, minerais e péptidos;
- axudar a previr outras moitas enfermidades;
- prolongar a mocidade, manter a actividade e a enerxía;
- corrixir o traballo doutros órganos e sistemas.
Moitos factores que causan unha diminución da libido masculina son difíciles de erradicar:
- non sempre hai tempo para practicar deporte;
- o impacto dos factores de estrés é unha parte integral no traballo dun home moderno;
- malos hábitos (dependencia do tabaquismo, borracheira do fogar);
- vida sexual irregular (especialmente entre carreiras solteiras);
- a influencia dun mal ambiente ecolóxico.
Polo tanto, en contraste cos efectos anteriores, pódese corrixir a comida que come un home diariamente, pódese cambiar a dieta engadindo produtos alimenticios para mellorar a potencia.
Onde buscar enerxía?
Nin sequera sospeitamos cantos produtos son beneficiosos para o corpo dun home. El:
- marisco;
- un peixe;
- carne (especialmente tenreira);
- produtos lácteos fermentados (leite, requeixo, crema de leite);
- verduras (cenoria, cebola, pemento);
- froitas (Roma, laranxa, plátano, mazá);
- produtos apícolas (mel, cera, xelea real, própole);
- herbas perfumadas (herba de San Xoán, menta, melisa);
- noces.
Ao incluílos na súa dieta, un home pode mellorar o traballo dos sistemas cardiovascular, dixestivo e endócrino, aumenta a actividade física e mental, mantén o ton e a enerxía por moito tempo. De feito, só grazas aos produtos alimenticios, as substancias útiles entran no noso corpo, sen as cales non poden funcionar adecuadamente e xestionar factores e enfermidades negativas.
O poder do marisco
A cantidade de recursos no mar é difícil de comparar con calquera fonte. É o que, cos seus dotes, proporciona unha nutrición adecuada para a potencia. Os máis importantes e eficaces son os produtos do mar (camaróns, mexillóns, luras, rapa). Saturan o corpo con vitaminas do grupo B, C, PP e E, ferro, iodo, fósforo, cobre, cinc, calcio, potasio. O seu efecto beneficioso está dirixido a:
- músculo cardíaco, endotelio vascular, circulación sanguínea;
- normalización do metabolismo das graxas (mellora o metabolismo do colesterol);
- a actividade do tracto dixestivo (absorción de vitaminas esenciais, aminoácidos, péptidos, microelementos);
- adaptación do corpo aos factores de estrés, sobrecarga física e mental (os ácidos graxos son análogos aos antidepresivos);
- aumentar os antioxidantes, as capacidades de limpeza do corpo;
- corrección de trastornos do sistema endócrino (especialmente a tiroide e as gónadas).
Pola súa banda, o peixe proporciona as substancias necesarias para:
- produción de glóbulos vermellos;
- funcionamento normal dos leucocitos (sistema inmunitario);
- síntese de factores neurohumorais, hormonas;
- estrutura ósea;
- actividade do sistema nervioso, especialmente do cerebro.
Como axudarán as abellas?
Os produtos apícolas teñen capacidades únicas e teñen un tremendo efecto sobre o corpo. Estes inclúen:
- cariño;
- pole;
- cera;
- xelea real;
- própole;
- perga.
Os "doces" da produción de abellas son principalmente donantes de substancias como a glicosa, sen as cales ningunha célula do noso corpo pode sobrevivir. Teñen o efecto dun "antibiótico natural": participan en procesos inflamatorios, teñen un efecto prexudicial sobre a flora bacteriana.
Ademais, conteñen unha gran cantidade de aminoácidos, encimas, vitaminas, aceites esenciais, neurotransmisores, ácidos.
Afectan o traballo do tecido muscular (incluído o cardíaco), o sistema nervioso-humoral, os órganos do tracto gastrointestinal, os complexos inmunes, os procesos redox. Proporciona acceso a osíxeno a todas as células e elimina os radicais libres, polo que ralentiza o proceso de envellecemento.
Estimulantes de enerxía e ton
Os alimentos que promoven a produción de enerxía, melloran a circulación sanguínea e manteñen os niveis hormonais normais inclúen:
- perexil;
- cebola;
- apio;
- noces;
- froitos secos;
- productos lácteos.
O perexil é unha fonte de antioxidantes, vitamina C, folato, minerais, flavonoides. Limpa o corpo, elimina toxinas, mellora os procesos metabólicos, aumenta a produción de testosterona e ten un efecto estimulante xeral.
O apio úsase directamente para enfermidades do sistema xenitourinario. Proporcionando un efecto calmante, analxésico e tónico, o apio estimula o desexo sexual masculino e garante a erección normal.
As noces (abelás, anacardos, cacahuetes, améndoas) están compostas por ácidos graxos, vitaminas B, E, arxinina, ferro, cinc, potasio. Este almacén de nutrientes é necesario para o normal funcionamento dos xenitais. Estes son afrodisíacos naturais.
A que debes ter medo?
Non todas as comidas benefician o rendemento sexual dun home. Hai produtos nocivos para a potencia, debido a que:
- aumentar a concentración de colesterol no sangue;
- promover a formación de placas ateroscleróticas;
- reducir a produción de testosterona;
- destruír a elasticidade e integridade da parede vascular;
- interromper a circulación sanguínea;
- debilitar o sistema inmunitario;
- derrubar o ritmo do sistema dixestivo;
- liberan radicais libres e encimas proteolíticos.
Polo tanto, ten que saber o que é prexudicial para a potencia:
- comida rápida;
- produtos semielaborados;
- alcohol (especialmente cervexa e bebidas con baixo contido de alcohol);
- café;
- embutidos;
- bebidas con colorantes e sabores;
- carnes afumadas;
- aceite vexetal;
- alimentos demasiado cociñados;
- bebidas carbonatadas.